Noćno skijanje Zlatar

Planina Zlatar ima jedno veoma atraktivno skijalište koje se pruža iznad Nove Varoši. Ovo skijalište je udaljeno od centra Zlatibora samo 40 kilometara i brzo se stiže do njega. Kada dođete i doživite ambijent ovog skijališta poželećete da svaki dan idete na noćno skijanje. Staza koja je predviđena za noćni spust je okarakterisana kao plava staza za rekreativce tako da je idealna za opuštajuću vožnju nakon dnevnih obaveza. Pogled sa staze se pruža na panoramu Nove Varoši koja se nalazi tačno ispod Vas, krećete iz netaknute prirode, a završavate nadomak ovog grada.

Odlazak na skijanje nikada nije bio lakši, polazak sa Zlatibora je u 17h a do polaska možete da završite sve dnevne obaveze, možete da iskoristite i dnevni ski pas na Torniku, a da opet imate dovoljno vremena za pripremu odlaska na noćno skijanje.

Na samoj stazi se nalazi i restoran koji će biti spreman da prihvati sve goste koji će poželeti malo odmora, a znajte da svaki putnik naše agencije dobija kuvano vino kao znak pažnje.